Podologia general

Cura general i prevenció

De la mateixa manera que per a prevenir malalties en les dents realitzem una sèrie de cures diàries i visitem al dentista, és important fer el mateix amb els nostres peus.

Utilitzar un calçat adequat per al teu tipus de trepitjada o forma del peu, tenir una bona tècnica de tall d’ungles, hidratar bé la pell, etc. són només algunes de les coses fonamentals a tenir en compte per a evitar problemes en la salut dels teus peus.

Si no has visitat mai o en molt de temps a un podòleg, pot ser molt útil fer-ho per a revisar l’estat dels teus peus i obtenir recomanacions per a la prevenció de les malalties més freqüents, segons les característiques dels teus peus o, fins i tot, el teu estil de vida.

Peu diabètic

Les persones amb diabetis tenen un risc alt a desenvolupar malalties vasculars i neurològiques perifèriques que afecten de manera important a la salut de les seves cames i els seus peus.

Si aquest és el teu cas, encara que no hagis desenvolupat cap problema als peus, és molt recomanable que visitis a un podòleg anualment perquè es pugui detectar qualsevol afecció del peu secundària a la diabetis. En aquesta mena de patologies, diagnosticar-les a temps pot canviar dràsticament el pronòstic.

Si tens diabetis, ets resident a Catalunya i disposes de la targeta personal sanitària del CatSalut, tens dret a realitzar-te visites gratuïtes amb un podòleg de la xarxa de professionals amb atenció al peu diabètic que col·laboren amb el Servei Català de la Salut. Recorda activar prèviament les visites en la teva àrea de salut (CAP).

Persones grans

Les persones grans poden beneficiar-se especialment de les revisions podològiques freqüents i de la quiropodia, ja que la seva visió, mobilitat i la seva força es va deteriorant amb el pas dels anys.

Això fa més complicat i perillós el tall de les ungles dels peus, produint-se en moltes ocasions ferides durant el tall.

En les visites ens assegurarem de detectar qualsevol problema en la seva fase més inicial i de prevenir altres afeccions, mitjançant la cura de les ungles i dureses del peu que inclou el servei de quiropòdia.

Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?