Podologia del moviment

La nostra unitat de podologia del moviment ha estat dissenyada per a atendre a totes aquelles persones que conviuen amb problemes que dificultin el seu moviment en general, des de persones que necessitin poder estar còmodes drets a la feina o en el seu dia a dia, fins a esportistes professionals que requereixin una important prevenció i control de lesions.

Estudi de la petjada i estudi biomecànic

Les alteracions de la petjada són un tipus de problema que molt sovint passa desapercebut i que, a poc a poc, pot causar altres afeccions secundàries com ara deformitats als peus, galindons, mal d’esquena, genolls o peus, etc.

Això pot acabar provocant una cadena de problemes que arribi a repercutir seriosament en la teva qualitat de vida, creant dolor i malestar i fent que deixis de gaudir de tot allò que abans t’encantava: passejar, ballar, fer esport, etc.

Gràcies a aquesta mena d’estudis, podem detectar si existeix alguna alteració en la biomecànica o en la teva trepitjada, situar l’origen del problema i donar amb una solució específica per al teu cas, com poden ser les plantilles personalitzades.

Plantilles o suports plantars

Les plantilles o suports plantars són una de les possibles solucions a diferents patologies del peu.

Aquest tractament consisteix a compensar les alteracions de la teva trepitjada mitjançant una plantilla amb una forma específica que canviarà la teva manera de caminar lleugerament, aconseguint una postura equilibrada i la resolució o millora dels problemes derivats d’això.

Aquests suports funcionen de la mateixa manera que unes ulleres serveixen per a compensar les alteracions de la visió. La persona que necessita portar plantilles, és probable que hagi de portar-les la resta de la seva vida, ja que aquestes no tenen la capacitat de corregir el peu.

Qualsevol plantilla o suport plantar requereix d’un període d’adaptació que es controlarà mitjançant visites de seguiment amb el teu podòleg.

Per a poder crear unes plantilles 100% personalitzades per al teu cas, sempre realitzem un estudi de la trepitjada i un escaneig 3D del peu.

Podologia esportiva

Dins de la nostra unitat de podologia del moviment, tenim pacients amb unes necessitats molt específiques: els esportistes. Ja siguis iniciat o professional, sabem que és crucial tenir una bona prevenció i tractament de lesions per a obtenir un màxim rendiment.

L’evidència científica ens indica que el 100% dels esportistes patirà alguna lesió durant la seva vida. No obstant això, detectar amb antelació alteracions de la mecànica esportiva, determinaran que aquesta lesió tingui un millor o pitjor pronòstic. Per aquest motiu, comptar amb un podòleg dins de l’equip multidisciplinari que t’acompanya, és fonamental per a aconseguir la teva millor versió en l’esport.

podología movimiento deporte
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?