Cirurgia del peu

Molts problemes del peu es poden abordar amb tractaments conservadors com a fàrmacs, plantilles, fisioteràpia, etc. però en algunes ocasions, aquests tractaments no poden solucionar l’origen del problema i solo ens ajuden a millorar els símptomes durant algun temps.

Per a aquests casos, l’única solució definitiva és la cirurgia del peu.

Sabem que la paraula cirurgia no agrada a ningú, però en aquest cas veuràs que és molt més senzill del que pensaves.

Cirurgia mínimament invasiva

Quan oferim la cirurgia del peu als nostres pacients, sempre imaginen dolor, una llarga recuperació i cicatrius. Res més lluny de la realitat!

En la Clínica del Peu Maresme som especialistes en cirurgia mínimament invasiva del peu. Aquesta tècnica és un tipus de cirurgia que a més de ser ràpida i pràcticament indolora, té l’afegit de deixar cicatrius mínimes, de manera que no perjudica l’estètica dels teus peus.

A més, es tracta d’una intervenció ambulatòria, per la qual cosa després de la cirurgia podràs marxar i fer vida normal gairebé al moment i amb poques restriccions durant la teva recuperació.

Cirurgia del peu

La cirurgia del peu més freqüent sol ser per a tractar galindons i deformitats com els dits en arpa.

Cirurgia de l'ungla

La cirurgia de les ungles més freqüent sol ser per a tractar l’ungla encarnada.

Si creus que el teu cas pot beneficiar-se d’aquesta tècnica, pots demanar una valoració gratuïta de cirurgia en els nostres centres de Mataró i Valls, sense cap compromís.

Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?