Podologia estètica

En els 20 anys que portem cuidant de la salut i els peus dels nostres pacients, hem anat veient i escoltant com, en molts casos, l’estètica del peu no es tenia en compte a l’hora de valorar i donar solució als problemes dels pacients.

La majoria d’afeccions del peu, a més de causar dolor i molèsties, també perjudica de manera evident la imatge dels peus. Això és una cosa que sabem que també és molt important per a tu.

És per això que, des de fa anys, l’estètica, igual que la salut, és un dels nostres pilars fonamentals a l’hora de posar solució als problemes dels peus dels nostres pacients.

Cirurgia mínimament invasiva

La nostra especialitat en podologia estètica està molt relacionada amb la cirurgia del peu, ja que aquest procediment a més de tractar l’origen de molts dels problemes freqüents, eliminant el dolor i les molèsties, també corregeix l’aparença física del peu.

Si creus que el teu cas pot beneficiar-se d’aquesta tècnica, pots demanar una valoració gratuïta de cirurgia en els nostres centres de Mataró i Valls, sense cap compromís.

Reconstrucció d'ungles

La caiguda parcial o total d’una ungla és d’allò més freqüent després d’un cop, una infecció per fongs, etc.

La majoria de persones creu que això no té una altra solució que esperar que aquesta creixi de nou, però els nostres pacients saben que això no és així.

Gràcies a la reconstrucció d’ungles, pots aconseguir l’aparença d’una ungla completament sana i estètica en la superfície, mentre la teva pròpia ungla creix sana i forta per sota. Fins i tot podràs pintar-te les ungles sense cap problema!

Aquesta tècnica consisteix a aplicar un material específic i exclusivament d’ús sanitari (pel que no és possible trobar aquest servei en establiments no sanitaris), que conté fàrmacs per a la prevenció de fongs, la qual cosa proporcionarà a la teva ungla una protecció addicional durant el seu creixement.

Els nostres podòlegs s’encarregaran de:

  • Revisar la salut de l’ungla caiguda per a assessorar-te i confirmar que és possible realitzar la reconstrucció en el teu cas.
  • Aplicar, modelar i donar un acabat a aquest material perquè surtis de la visita amb l’ungla nova.
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?