Serveis i tarifes

Quant val una visita al podòleg?

Tens algun dolor o molèstia als peus i has arribat fins aquí buscant una solució. Saber quant costa una visita a un podòleg és complicat sense veure el problema en qüestió, conèixer al pacient per a valorar possibles orígens de la patologia, etc.

El preu d’una visita també varia molt depenent del grau d’especialització del professional o el centre de podologia, la tecnologia i tractaments disponibles, etc.

Per a orientar-te, et deixem aquí un llistat de tarifes generals en les nostres clíniques.

Quan vinguis per primera vegada, el més probable és que la tarifa aplicada sigui la de la visita general, però depenent del teu cas i els procediments a realitzar durant la cita, es poden afegir tarifes de serveis addicionals o bé que s’apliqui la tarifa d’una altra mena de visita en lloc de la general. Això sí, els nostres podòlegs t’aniran preguntant i informant en tot moment sobre això perquè tu tinguis el control i no hi hagi sorpreses al final de la visita.

Podologia general
Visita general

Una visita general inclou l’exploració i diagnòstic de patologies (a excepció de problemes relacionats amb la podologia del moviment i que requereixin un estudi biomecànic). En aquesta visita també es receptaran, si és necessari, tractaments farmacològics o preventius / educatius (pautes per a seguir a casa, etc.).

Tarifa 32€
Visita pediàtrica

La visita pediàtrica inclou el mateix que la visita general, però duta a terme per un especialista en podologia infantil.

Tarifa 32€
Quiropòdia

La quiropòdia inclou el tractament i prevenció de callositats i condicionament d’ungles.

Tarifa 32€
Berrugues

El tractament per a berrugues en la nostra clínica consisteix en:

 • Una primera visita on es diagnostica i inicia el tractament per a la berruga.
 • Dues visites addicionals per a les cures i seguiment del tractament.

El preu i nombre de visites addicionals necessàries pot variar en funció de l’extensió o nombre de berrugues.

Tarifa 55€
Infiltració

La infiltració és una tècnica en la qual s’aplica un medicament, normalment un potent antiinflamatori, en un punt concret del peu per a tractar la inflamació i reduir el dolor durant un període prolongat. Malgrat alleujar de manera significativa les molèsties, la infiltració no tracta l’origen del problema, que s’ha d’identificar i tractar paral·lelament, per a evitar la reaparició del dolor.

Tarifa 55€
Podologia del moviment
Estudi biomecànic i estudi de la petjada

L’estudi biomecànic o estudi de la petjada consisteix en:

 • Entrevista i exploració en llitera
 • Tests biomecànics del peu
 • Estudi de la petjada estàtica
 • Informe de resultats
 • Escaneig 3D del peu en cas de determinar que són necessàries les plantilles
Tarifa 55€
Suports plantars / plantilles

Inclou:

 • Plantilles personalitzades
 • Visita de lliurament de les plantilles
 • 2 controls de seguiment
Tarifa 195€
Suports plantars / plantilles infantils (nens fins els 10 anys d'edat)

Inclou:

 • Plantilles personalitzades
 • Visita de lliurament de les plantilles
 • 2 controls de seguiment
Tarifa 160€
Cirurgia del peu
Valoració gratuïta de cirurgia

En la valoració de cirurgia s’efectuarà una exploració per a determinar si la cirurgia pot ser la solució a la teva patologia i, en cas de ser-ho, se’t lliurarà un pressupost personalitzat sense compromís.

GRATIS
Cirurgia de l'ungla (320€ - 480€)

La cirurgia de l’ungla és un servei completament personalitzat, per la qual cosa el seu preu varia en funció del problema a tractar, la seva magnitud, extensió, etc.

Tarifa 320€ - 480€
Cirurgia del peu

La cirurgia del peu és un servei completament personalitzat, per la qual cosa el seu preu varia en funció del problema a tractar, la seva magnitud, extensió, etc.

A la Clínica del Peu Maresme som especialistes en cirurgia mínimament invasiva, l’única tècnica que deixa cicatrius mínimes, cuidant així tant la salut com l’estètica dels teus peus.

Tarifa a consultar
Podologia estètica
Reconstrucció unguial

Gràcies a la reconstrucció d’ungles, pots aconseguir l’aparença d’una ungla completament sana i estètica a la superfície, mentre la teva pròpia ungla creix sana i forta per sota.

Aquesta tècnica consisteix a aplicar un material específic i exclusivament d’ús sanitari (pel que no és possible trobar aquest servei en establiments no sanitaris), que conté fàrmacs per a la prevenció de fongs, la qual cosa proporcionarà a la teva ungla una protecció addicional durant el seu creixement.

Tarifa 50€
Informació important
Recàrrec de no assistència a la visita 30€

A la Clínica del Peu Maresme ens prenem molt seriosament la teva salut i la dels teus peus i, per això, la nostra agenda té poques cites diàries disponibles i amb un temps de visita suficient per a atendre’t com et mereixes.

I és precisament per aquest motiu que assistir amb retard a la teva cita o directament no presentar-se té un gran impacte per a nosaltres, per la qual cosa en qualsevol dels dos casos s’aplicarà un recàrrec de no assistència a la visita de 30€.

Reserva la teva cita

Pots reservar la teva cita en 2 minuts aquí mateix!

Segueix aquests passos:

 • Selecciona el centre en el qual et vols visitar
 • Fixa’t en l’horari del podòleg amb qui et vols visitar
 • Tria el dia i hora que prefereixis per a la teva visita
 • Completa les dades

Ens veiem a la consulta!

Si tens qualsevol dubte durant el procés o bé prefereixes reservar la teva cita per telèfon, pots contactar-vos fent clic al botó d’aquí sota.

Jordi Sánchez Mercè - Doctoralia.es
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?