Dra. Helena Moral

Podòloga especialista en podologia infantil
Dra. Helena Moral
Podòloga especialista en podologia infantil
Protegeix les primeres passes del teu menut!

Soc Helena Moral, podòloga especialista en podologia infantil en la Clínica del Peu Maresme.

La podologia pediàtrica té la dificultat afegida de tota especialitat infantil: en moltes ocasions els més petits no poden o no saben expressar clarament què els ocorre o els molesta, per la qual cosa crear un espai de confiança i seguretat per a ells durant la visita és molt important. És per això que els primers minuts de la visita tracto de generar un entorn de diversió i confiança.

A més, sé que com a mama o papa tindràs moltes preguntes i dubtes sobre el que és millor per al teu nen. Internet i les xarxes socials estan plagats d’informació, consells i productes per a la salut dels peus dels més petits, però quan estem decidint alguna cosa per als nostres fills, mai estem segurs d’estar prenent la decisió correcta.

I la veritat és que, no existeixen consells ni productes recomanables per a tots els nens en general, el millor és valorar cada cas i estar assessorats per un professional que conegui al teu fill i la salut dels seus peus abans de donar-te cap indicació. És per això que en les visites, estic encantada de deixar el temps que necessitis per a consultar tot allò que et preocupa sobre la salut dels peus del teu nen.

Si creus que el teu fill o filla pateix algun problema als peus, o bé si ja té uns 3 o 4 anyets i voleu realitzar una primera revisió de la marxa, demana cita amb nosaltres.

Els nostres pacients opinen això de nosaltres
Xavier
Xavier
Pacient verificat
Llegir més
El Trato y profesionalidad han sido excelentes, me han explicado muy bien mi problema y como se puede solucionar con el tratamiento adeudado
Mercedes
Mercedes
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy contenta por las plantillas que me han hecho,,, hemos apenas dos semanitas he notado mucha mejoría en mi pie izquierdo incluso ya no se me micha casi nada y estoy caminando bastante más y sin dolor de píes,,,,muchas gracias Jordi
María José
María José
Pacient verificat
Llegir més
Muy profesional, rápido y la consulta muy bien ubicada y moderna. Puntualidad y muy amables.Empatía con el paciente
Quima
Quima
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy satisfecha, es eficiente y eficaz .Rápido y serioLa secretaria correcta, y clínica impecableMoltes gràcies Jordi
RLl
RLl
Pacient verificat
Llegir més
Son atentísimos y muy agradables.Trato exquisito con los niños.Han explicado en todo momento de qué iba el tratamiento y lo que debíamos hacer después.
Joan Abellaneda
Joan Abellaneda
Pacient verificat
Llegir més
El tracte és molt amable i proper. La visita ha anat molt bé, amb explicacions i recomanacions. Tot molt correcte.
Elisenda
Elisenda
Pacient verificat
Llegir més
Era la nostra primera visita Un tracte molt bo. I en quan al tractament han estat molt eficaços. Els recomanarem.
Rosa
Rosa
Pacient verificat
Llegir més
Atención, profesionalidad inmejorable.Mi familia tiene visitas periódicas y todos muy contentos con los resultados
Estem molt orgullosos de
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?