Dolor als peus

El dolor als peus és un dels problemes que més pot interferir en el nostre dia a dia. Tant a la feina com en els teus moments d’oci: fent una passejada, fent esport, ballant, jugant amb els teus fills, etc. i, fins i tot, dormint.

El mal de peus es pot anar controlant mitjançant fàrmacs i tècniques com les infiltracions o fisioteràpia; no obstant això, aquest dolor pot tenir diversos orígens, per la qual cosa és imprescindible identificar-lo, per a poder trobar una solució definitiva.

Problemes freqüents amb dolor als peus
Fasciïtis plantar

Les fasciïtis plantar és un tipus de fasciopatia. Aquesta pot ser provocada per la inflamació de la fàscia plantar, una mena de banda de teixit que creua la planta del peu, connectant els dits dels peus amb l’os del taló.

Aquesta una de les causes més freqüents de dolor en el taló; acostumar a empitjorar en despertar-se o aixecar-se després d’una llarga estona asseguts i millora en moure’s.

Esperó calcani

L’esperó calcani ocorre quan l’os del taló ha crescut de manera anormal. Això pot causar un dolor punxant i sol estar relacionat amb un mal suport del peu, l’ús de calçat inadequat, el sobrepès, etc.

Existeix una gran varietat de tractaments per a l’esperó calcani, depenent del seu origen. Per aquest motiu, és important visitar a un podòleg que valori el teu cas concret i pauti un tractament personalitzat.

Neuroma de Morton

El neuroma de Morton es presenta habitualment amb un dolor semblant a una descàrrega elèctrica en la part davantera del peu, que disminueix en treure’s el calçat.

Aquesta afecció pot ser provocada per una degeneració d’un nervi situat al peu i una fibrosi al voltant d’aquest nervi.

El tractament d’aquest problema és complex.

A vegades, la realització d’infiltracions pot millorar de manera significativa el dolor. Tot i això, la seva solució definitiva inclou moltes vegades la cirurgia.

Dolor de genolls o dolor d'esquena

Podria semblar que el dolor en els genolls o l’esquena no té res a veure amb els peus, però la veritat és que aquests dos problemes poden ser causats per alguna mena d’afectació en la teva manera de caminar.

Si estàs convivint amb aquest problema i no s’està solucionant, seria important realitzar una exploració biomecànica per a valorar si l’origen del teu dolor és una mala trepitjada.

Peu diabètic

Una de les complicacions freqüents de la diabetis és el mal en els vasos i nervis, que pot originar diferents problemes com a disminució de sensibilitat o úlceres als peus. En conjunt, totes aquestes afeccions del peu provocades per la diabetis, es coneixen com a “peu diabètic”.

En el cas dels peus diabètics és fonamental la prevenció, ja que, a vegades, visitar al podòleg quan ja han aparegut alteracions o molèsties pot comportar conseqüències greus.

En el cas de persones d’edat més avançada o amb un peu diabètic complicat, també recomanem que el tall d’ungles es realitzi exclusivament per un podòleg, perquè així minimitzem el risc de causar petites ferides que acabin desenvolupant una úlcera.

Quan haig d'acudir a un podòleg

Si sents dolor als teus peus o et sents identificat amb algun dels casos esmentats aquí o si experimentes qualsevol altra molèstia, no esperis que empitjori. Posem-hi solució!

Els nostres pacients opinen això de nosaltres
Xavier
Xavier
Pacient verificat
Llegir més
El Trato y profesionalidad han sido excelentes, me han explicado muy bien mi problema y como se puede solucionar con el tratamiento adeudado
Mercedes
Mercedes
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy contenta por las plantillas que me han hecho,,, hemos apenas dos semanitas he notado mucha mejoría en mi pie izquierdo incluso ya no se me micha casi nada y estoy caminando bastante más y sin dolor de píes,,,,muchas gracias Jordi
María José
María José
Pacient verificat
Llegir més
Muy profesional, rápido y la consulta muy bien ubicada y moderna. Puntualidad y muy amables.Empatía con el paciente
Quima
Quima
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy satisfecha, es eficiente y eficaz .Rápido y serioLa secretaria correcta, y clínica impecableMoltes gràcies Jordi
RLl
RLl
Pacient verificat
Llegir més
Son atentísimos y muy agradables.Trato exquisito con los niños.Han explicado en todo momento de qué iba el tratamiento y lo que debíamos hacer después.
Joan Abellaneda
Joan Abellaneda
Pacient verificat
Llegir més
El tracte és molt amable i proper. La visita ha anat molt bé, amb explicacions i recomanacions. Tot molt correcte.
Elisenda
Elisenda
Pacient verificat
Llegir més
Era la nostra primera visita Un tracte molt bo. I en quan al tractament han estat molt eficaços. Els recomanarem.
Rosa
Rosa
Pacient verificat
Llegir més
Atención, profesionalidad inmejorable.Mi familia tiene visitas periódicas y todos muy contentos con los resultados
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?