Deformitats als peus

Algunes persones tenen deformitats significatives en els dits dels peus que són indolores, però causen dificultats amb el calçat, mentre que d’altres tenen deformitats relativament subtils, però que poden ser molt doloroses.

En tots aquests casos, l’estètica del peu es veu afectada en menor o major grau, la qual cosa sabem que també és important per a tu.

Encara que alguns tractaments poden alleujar el dolor, només la cirurgia pot corregir una deformitat de manera definitiva.

Existeixen diferents tipus de cirurgia per a corregir deformitats del peu, però en la Clínica del Peu Maresme som especialistes en la cirurgia mínimament invasiva del peu, l’única tècnica que no deixa pràcticament cicatriu.

Problemes freqüents que comporten deformitats als peus
Galindons (Hallux Valgus)

Un galindó és una protuberància que apareix normalment en la base del dit gros del peu (encara que en algunes ocasions també pot aparèixer en el menovell). Això és causat per una desviació del dit gros cap a la resta dels dits del peu.

Dits en martell

Els dits del peu en martell es produeixen a causa d’un desequilibri muscular o ús de calçat inadequat, que força als ossos del dit del peu a una posició anòmala.

Quan he de consultar un podòleg?

L’única solució definitiva als galindons i els dits en martell és la cirurgia del peu.

A la Clínica del Peu Maresme som especialistes en cirurgia mínimament invasiva del peu. Aquesta tècnica és un tipus de cirurgia que a més de ser ràpida i pràcticament indolora, té l’afegit de deixar cicatrius mínimes, de manera que no perjudica l’estètica dels peus.

Si creus que el teu cas pot beneficiar-se d’aquesta tècnica, pots demanar una valoració gratuïta de cirurgia en els nostres centres de Mataró i Valls, sense cap compromís.

Els nostres pacients opinen això de nosaltres
Xavier
Xavier
Pacient verificat
Llegir més
El Trato y profesionalidad han sido excelentes, me han explicado muy bien mi problema y como se puede solucionar con el tratamiento adeudado
Mercedes
Mercedes
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy contenta por las plantillas que me han hecho,,, hemos apenas dos semanitas he notado mucha mejoría en mi pie izquierdo incluso ya no se me micha casi nada y estoy caminando bastante más y sin dolor de píes,,,,muchas gracias Jordi
María José
María José
Pacient verificat
Llegir més
Muy profesional, rápido y la consulta muy bien ubicada y moderna. Puntualidad y muy amables.Empatía con el paciente
Quima
Quima
Pacient verificat
Llegir més
Estoy muy satisfecha, es eficiente y eficaz .Rápido y serioLa secretaria correcta, y clínica impecableMoltes gràcies Jordi
RLl
RLl
Pacient verificat
Llegir més
Son atentísimos y muy agradables.Trato exquisito con los niños.Han explicado en todo momento de qué iba el tratamiento y lo que debíamos hacer después.
Joan Abellaneda
Joan Abellaneda
Pacient verificat
Llegir més
El tracte és molt amable i proper. La visita ha anat molt bé, amb explicacions i recomanacions. Tot molt correcte.
Elisenda
Elisenda
Pacient verificat
Llegir més
Era la nostra primera visita Un tracte molt bo. I en quan al tractament han estat molt eficaços. Els recomanarem.
Rosa
Rosa
Pacient verificat
Llegir més
Atención, profesionalidad inmejorable.Mi familia tiene visitas periódicas y todos muy contentos con los resultados
Obrir xat
¡Hola! ¿En qué podemos ayudarte?